My Cart   0

Over ons


DE ONTMOETING

Wandelend over de Utrechtse Heuvelrug, raakten twee oud collega’s uit de schoenenbranche in gesprek. Samen kwamen zij tot de conclusie dat bij schoenen; functionaliteit, ontwerp en kwaliteit drie factoren zijn die niet voor elkaar mogen onderdoen. Met passie en samen meer dan 45 jaar aan ervaring gingen zij in 2011 aan de slag met de ontwikkeling van een schoen.

Doorontwikkeling van functionaliteit, ontwerp en kwaliteit heeft in 2013 geresulteerd in het merk: Travelin’ Outdoor.

KWALITEIT

Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan de kwaliteit. Daarom  is onze eerste collectie aangeslagen, u kent ons misschien wel van de Telegraaf, Elsevier of de Military  te Boekeloo.

OP MAAT

Travelin’ ontwerpt outdoorproducten in Nederland en produceert zoveel mogelijk binnen Europa. Hierdoor kunnen we zelf de fabrieken bezoeken en snel bijsturen waar nodig. Onze materialen kopen we zelf in. Ook heeft Travelin’ een eigen leest waardoor een M  in ieder model altijd een M is en schoenmaat 42 ook altijd een 42.

INNOVATIE

De fabrieken van Travelin’ Outdoor werken zoveel mogelijk met de nieuwste technieken en materialen, zonder afbreuk te doen op kwaliteit.