My Cart   0

Broadford Rubberboot

100% NATUUR RUBBEREN OUTDOORLAARS, WATERDICHT & WARMTE ISOLEREND

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

De Travelin’ Broadford is een natuur rubberen laars. Het is de meest complete laars, geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden. De laars is zeer comfortabel en gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen. Dankzij de schokabsoberende werking is deze laars bijzonder geschikt voor lange wandelingen of werkzaamheden in de buitenlucht.

De Broadford is waterdicht en ademend. Gemaakt van 100% natuur rubber en is aan de binnenkant voorzien van 3 millimeter dik Neopreen. De 3 millimeter dikke neopreen voering houden uw voeten goed warm bij lage buitentempraturen (tot wel -15°C).

De rubberen laars is voorzien van een systeem dat ervoor zorgt dat transpiratievocht wordt afgevoerd. Ook is de laars van een ritssluiting (YKK rits) voorzien, langs de zijkant van de laars. De schacht is in omvang verstelbaar en daarom geschikt voor alle kuitmaten. De Broadford heeft een profielzool die ook bij gladde omstandigheden zijn grip behoudt.

De Travelin’ Broadford rubberen laars is verkrijgbaar voor dames en heren met de maten 36 t/m 46.

Maintenance description

INSTRUCTIES VOOR REINIGING EN VERZORGING
Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw laars is het verstandig dat u deze op de juiste manier onderhoudt. We adviseren rubberen laarzen altijd met een verzorgende / beschermende spray in te spuiten. Deze spray zorgt er namelijk voor dat het rubber niet uitdroogt en het vuil er gemakkelijker af te wassen is. Wanneer uw laarzen opbergt, adviseren wij dit in een koele en droge ruimte te doen en eventueel gebruik te maken van een schoen of laarzenspanner om ze mooi in model te houden.

Size advice

Als u bij de eerste keer passen moeite heeft om in de laars te komen, adviseren wij een plastic zak te gebruiken. Het leer zal zich in de breedte en op de wreef makkelijk en soepel aanpassen.

USPs

-          Buitenmateriaal: 100% natuurrubber

-          Binnen materiaal: 3mm Neopreen

-          Profielzool: All-terrain Grip

-          Uitneembare binnenzool

-          Verstelbare schacht

-          YKK ristsluiting

-          Thermo (tot -15°C)